AutoSock AF16 – textilní sněhové řetězy pro vysokozdvižné vozíky

Akce
AutoSock AF16 – textilní sněhové řetězy pro vysokozdvižné vozíky
  • Výrobce:AutoSock
  • Katalogový kód:AS-AF16
  • Dostupnost:NA OBJEDNÁVKU (dostupnost 1-2 týdny)
  • Na skladě: 5
131,69 
Vaše cena
Cena bez DPH
108,84 
ks

AF 16 jsou speciálně navržený pro vysokozdvižné vozíky – nepoškozují podlahy v halách. Skvělá přilnavost textilních „sněhových ponožek“ AutoSock na sněhu i ledu je zaručena díky jedinečnému využití vodního filmu, který se tvoří mezi pneumatikou a jízdním povrchem. Jedná se o jednoduchý návlek na pneumatiku, vyrobený ze speciální umyvatelné textilie s cílem zvýšení přilnavosti pneumatiky při řízená vozidla na náledí nebo na zasněžených silnicích. Hlavní předností oproti řetězům je rychlé a snadné nasazení i sundání, velmi podobné navlečení ponožky na nohu. Balení AutoSock je označeno symboli německé TÜV SÜD a rakouské Ö-Norm.

Vlastnosti textilních sněhových řetězů AutoSock AF 16

  • perfektní pomocník v zimním počasí
  • snadná montáž a demontáž i v chladném počasí
  • nepůsobí hluk ani vibrace
  • maximální bezpečnost pro řidiče vozidla
  • nezanechává stopy na podlaze
  • lehké a snadno skladovatelné ve voze
  • samo-vycentrování po obutí na pneu
  • pro opakované použití, lze prát v pračce
  • nepůsobí negativně na životní prostředí a jsou recyklovatelné
  • použitelné také pro nakladače letadel

Obsah balení

  • skladovací brašna
  • 2 ks návleků na hnanou nápravu
  • dlouhé rukavice proti znečištění oděvu

Upozornění!

Tento výrobek je navržen tak, aby odpovídal rozměrům pneumatik jak je definováno v mezinárodních specifikacích. Tyto specifikace definují nové pneumatiky pro vysokozdvižné vozíky. Bylo vzato v úvahu určité snížení obvodu pneumatiky v důsledku opotřebení pneumatiky, ale použití tohoto výrobku na pneumatikách se zvýšeným opotřebením by mohlo vést k nesprávnému nasazení výrobku na pneumatiku, což by vedlo k většímu opotřebení a poškození pneumatiky. Doporučuje se proto používat AutoSock pro vysokozdvižné vozíky pouze na pneumatikách s novým a středním opotřebením.

Pokud nasadíte sněhové řetězy Autosock na VZV, tak jezděte opatrně. Sněhové řetězy Autosock jsou odlišně od kovových řetězů, protože nezpůsobují hluk ani vibrace, které mohou svádět k překročení max. limitu rychlosti (25km/h) a řídit méně obezřetně. To by mohlo vést k většímu opotřebení a předčasnému poškození výrobku. Mírné zrychlení a brzdění a opatrné otáčení na místě zvýší trvanlivost výrobku.

Jak to funguje?

Skvělá přilnavost textilních „sněhových ponožek“ AutoSock na sněhu i ledu je zaručena díky jedinečnému využití vodního filmu, který se tvoří mezi pneumatikou a jízdním povrchem. „Sněhové ponožky“ AutoSock kombinují elastické vlastnosti textilního materiálu s technologickým řešením vzoru a typu vláken na povrchu. Přilnavost je docílena díky hrubému vzoru a ochlupeným vláknům. Společně vytvářejí tenkou vodní vrstvu, čímž dosahují dostatečné přilnavosti.

Toto průlomové řešení pro pneumatiky na sněhu nebo ledu ovlivnilo tradiční uvažování automobilového průmyslu a regulačních orgánů. Společnost AutoSock Operations AS. je v současnosti jediným oficiálním dodavatelem protiskluzových řešení na bázi textilních vláken, a to pro 15 výrobců automobilů v Evropě a v Asii.

Životnost

Životnost AutoSock je 300-400 km, ale záleží především na povrchu, kde jsou použity. Nejvíce může AutoSock zničit povrch suchého asfaltu, v podstatě opak toho, na co jsou určeny. V tomto momentu bude mít totiž pneumatika díky tvrdému a suchému povrchu tendenci trhat speciální textilii. Proto by měl řidič po výjezdu ze zasněžené či zledovatělé vozovky na suchou návleky sundat a uložit do vozu.

Certifikace

Společnost AutoSock Operations AS. je rovněž držitelem certifikátu předního rakouského testovacího institutu Ö-Norm (Ö-Norm 5121) a certifikátu TÜV SÜD (Německo) pro protiskluzové zařízení jako ekvivalent sněhových řetězů. Rovněž vládní úřad pro dopravu ve státě Colorado (USA) schválil AutoSock jako protiskluzový prostředek pro těžké nákladní automobily v horských oblastech.

TABULKA KOMPATIBILITY

Šířka pneumatiky Profil Průměr ráfku
225 70 10"
6.00x9
6.50x10

Podívejte se na krátké video o textilních řetězech AutoSock

Jak hodnotí textilní sněhové řetězy Autosock zákazníci:

Petra
Výborně se s nimi jezdí po ledu a uježděném sněhu.
Rychle se nasazují i zouvají.

Karel
Rychlá montáž.
Dobrá cena.
Výborné jízdní vlastnosti na ledové a zasněžené vozovce.
Zabírá málo místa v zavazadlovém prostoru.

Jan
Lehký, snadno použitelný, dostupná cena.
Nemá chybu :-)

Pavel
Nemohl jsem vyjet domů a autosock mi to umožnily.

Jindřich
Snadné nasazení, vhodné i pro toho, kdo nikdy řetězy nepoužil.
Malé rozměry a váha.
Hladká jízda na sněhu v prudkém stoupání.

Martin
Jednoduchá montáž bez ušpinění.

Luboš
Snadná a rychlá montáž.
To co inzeruje i splňuje.
Vyjel jsem za sněhu i náledí.
Velmi dobrý výrobek.

Marta
Vyzkoušené již 2 zimy u auta rodičů.
Sněhové řetězy, které i při mrazu a vánici nestudí a nejsou neskutečně zapletené a zauzlované.

 

Sledujte nás na sociálních sítích

                    

Pokud si nevíte s výběrem rady a potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat na chatu v pravém dolním rohu, telefonicky na čísle 724 562 834 nebo e-mailem: info@dojezdova-kola.cz. Rádi vám poradíme. 

  • Letní pneumatiky:
  • Chrom:
  • Zimní:
  • Použití adaptéru:

Máte-li dotaz k tomuto produktu, neváhejte se nás zeptat.

Položky označené * jsou povinné.

Odesláním poptávky souhlasíte se zpracováním osobních údajů.